Mijn naam is Ruben Logtenberg, woonachtig in Zuidoost Drenthe (omgeving Emmen Coevorden). In april 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart. Genaamd RL Event Techniek. In augustus van datzelfde jaar ben ik begonnen aan de niveau 4 opleiding Podium & Evenemententechniek aan het Deltion College te Zwolle.  Van september 2018 tot juni 2022 heb ik gewerkt bij een audiovisueel bedrijf. Hier heb ik door de jaren heen mijzelf goed ontwikkelt op het gebied van licht , geluid, video en rigging.

Al sinds 2018 verhuur ik mijzelf als allround DJ. Wat destijds kleinschalig begon heeft zich door de jaren heen uitgebreid tot een volledig compleet verzorgde dj-show inclusief licht, geluid en special effects. Deze complete dj-show is uitermate geschikt voor verschillende events zoals: bruiloften, besloten feesten, dorps- en tentfeesten, schoolfeesten verenigingsdagen en sportevenementen. Ook uitgaansgelegenheden verzorg ik van de beste muziek.

Mijn naam is Ruben Logtenberg, woonachtig in Zuidoost Drenthe (omgeving Emmen Coevorden). In april 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart. Genaamd RL Event Techniek. In augustus van datzelfde jaar ben ik begonnen aan de niveau 4 opleiding Podium & Evenemententechniek aan het Deltion College te Zwolle.  Sinds september 2018 werk ik ook bij een audiovisueel bedrijf waar ik door de jaren heen al veel kennis en kunde heb opgedaan op het gebied van licht, geluid, beeld en theatertechniek.

Al sinds 2018 verhuur ik mijzelf als allround DJ. Wat destijds kleinschalig begon heeft zich door de jaren heen uitgebreid tot een volledig compleet verzorgde drive-in show inclusief licht, geluid en special effects. Deze complete drive-in show is uitermate geschikt voor verschillende events zoals: bruiloften, besloten feesten, dorps- en tentfeesten, schoolfeesten verenigingsdagen en sportevenementen. Ook uitgaansgelegenheden verzorg ik van de beste muziek.

Begin met chatten!
Hoe kan ik u helpen?
Hallo, hoe kan ik u helpen?