Als Allroud DJ zet ik  graag alles in de juiste feeststemming of het nu een besloten feest, bruiloft of tentfeest is. Dit met of zonder eigen apparatuur. Als DJ Ruben heb ik de beschikking over eigen licht, geluid en special effects.

Door mijn brede muziekkennis ben ik in staat om alle muziek stijlen te draaienen de

de lekkerste hits te combineren met de ‘Golden Oldies’. Verzoeknummers of een speciaal genre op uw feest is geen probleem!

Als Allroud DJ zet ik  graag alles in de juiste feeststemming of het nu een besloten feest, bruiloft of tentfeest is. Dit met of zonder eigen apparatuur. Als DJ Ruben heb ik de beschikking over eigen licht, geluid en special effects.

Door mijn brede muziekkennis ben ik in staat om alle muziek stijlen te draaien en de lekkerste hits te combineren met de ‘Golden Oldies’. Verzoeknummers of een speciaal genre op uw feest is geen probleem!

ENKELE GENRES DIE IK DRAAI

Beluister dan mijn Spotify playlist

EXTRA MOGELIJKHEDEN ​

Hoewel het natuurlijk draait om de muziek op jullie bruiloft, is het altijd leuk om jullie bruiloft sfeervoller te maken. Dat kan bijvoorbeeld met een:

  • inprik mogelijkheden voor live act/artiest(vooraf overleg)
  • projectieschermen/beeldschermen voor tonen van foto reportage
  • uitgebreide lichtshow
  • entree aankleding en verlichting
  • gemixte openingsdans!
Begin met chatten!
Hoe kan ik u helpen?
Hallo, hoe kan ik u helpen?